Liity ProMarttojen jäseneksi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme. ProMartat on osa maanlaajuista Marttaliittoa, joka on jaettu 14 alueelliseen marttapiiriin. ProMartat kuuluu Uudenmaan marttapiiriin. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen Marttojen sivuilla.

Ohje jäsenhakemuksen täyttämiseen:

Valitse jäsenyhdistykseksi ProMartat ja täytä muut lomakkeen tiedot.
Klikkaa lopuksi Lisää ostoskoriin.
Mene sen jälkeen sivun oikeaan yläkulmaan ja valitse Ostoskorissa on 1 tuote.
Tarkista tiedot ja valitse Siirry kassalle,  minkä jälkeen voit maksaa ensimmäisen jäsenmaksusi.

Oletko jo  jonkun muun marttayhdistyksen jäsen? Voit liittyä toissijaiseksi jäseneksi!

Muiden marttayhdistysten jäsnet voivat liittyä ProMarttoihin  toissijaiseksi jäseneksi. Maksat toissijaisen jäsenen jäsenmaksun (vuonna 2018 maksu on 8 euroa) suoraan ProMartoille. Toissijaisella jäsenellä ei ole äänioikeutta toissijaisessa marttayhdistyksessä, mutta muuten olet ihka oikea promartta!

Toissijaiseksi jäseneksi liityt lähettämällä meille viestin Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Kerro viestissä, että haluat liittyä toissijaiseksi jäseneksi ja ilmoita, mikä on nykyinen marttayhdistyksesi. Me hoidamme asian siitä eteenpäin ja liitämme sinut ProMarttojen jäseneksi.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti
Vuonna 2018 jäsenmaksu on 40 euroa.

Jäsenedut
Jäsenenä saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Martat-lehden ja Marttaliiton jäsenedut.