PM-pikkujoulut

25.11.2022

ProMarttojen pikkujouluja vietetään tänä vuonna hyvän seuran, saunan ja ruuan merkeissä Nuuksion idyllisissä maisemissa!

Olemme varanneet tunnelmallisen kodan, jossa vietämme iltaa, syömme ja glögeilemme. Illan aikana meille lämpiää savusauna, palju ja perinteinen sauna. Saunasta pääsee myös pulahtamaan suoraan uimaan. Oma pyyhe, uimapuku ja hygieniavälineet mukaan.

Illan aikana on pientä ohjelmaa eli vaikka et saunoisi, pääset nauttimaan ihanasta pikkujoulutunnelmasta parhaassa promarttaseurassa!

Aika: 25.11.2022 klo 17:30 alkaen

Paikka: Nuuksio, Kattilantie 426, 02820 Espoo

Hinta: 38€/osallistuja, sisältäen ruokailut

Tapahtuma toteutuu, jos mukaan lähtee 30 ProMarttaa. Maksimiosallistujamäärä 60 hlöä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.10.