ProMartta-tapahtumien ilmoittautumis- ja peruutusehdot

16.12.2019

Uuden kauden lähestyessä kannattaa kerrata tapahtumiemme ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Yleistä

Yhdistyksen järjestämät jäsentapahtumat avataan viikkokirjeiden yhteydessä. Avatut ja tulossa olevat olevat tapahtumat ovat nettisivujen ajankohtaista-osiossa.

Tilaisuus järjestetään, jos ilmoittautuneita ja maksaneita on tapahtumaan vaadittava määrä. Minimiosallistujamäärä määritellään tilauskohtaisesti tapahtumajärjestäjän ehtoihin perustuen.

Ilmoittautuminen

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti! Tarkista kentät ja varsinkin sähköpostiosoite.

Ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla vahvistuksen ja maksuohjeen, jos tapahtuma on maksullinen.

Maksaminen

Huomaa eräpäivä! Maksuaika on tarkoituksella lyhyt, jotta saamme maksut käsiteltyä tehokkaasti.

Lähetämme yhden maksumuistutuksen, jonka jälkeen varaus katsotaan perutuksi.

Maksamatta jättäminen ei kuitenkaan ole peruuttamista! Pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla mahdollisimman pian, jos et pääse tilaisuuteen etkä aio maksaa osallistumismaksua.

Maksettu ilmoittautuminen on sitovaOsallistumismaksu palautetaan vain silloin, jos yhdistys peruuttaa tilaisuuden.

Peruutukset

Jos tilaisuuteen ilmoittautunut ja osallistumismaksun maksanut promartta haluaa peruuttaa osallistumisensa, hän voi kysyä tapahtumasta vastaavalta, onko tilaisuuteen jonoa.

Jos saamme tiedon peruutuksesta viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta ja tilaisuuteen on jonotuslista, tiedustelemme jonossa olevilta kiinnostusta.

Jos sijainen löytyy jonosta, peruuttaja ja sijainen sopivat maksusta keskenään. Pyydämme jo peruutuksen yhteydessä vahvistamaan, että yhteystiedot saa antaa mahdolliselle sijaiselle.

Voimme myös mainostaa peruutuspaikkaa yhdistyksen Facebook-sivulla, jos peruuttaja sallii yhteystietojensa julkaisemisen.

Tilaisuuteen ilmoittautuneella ja osallistumismaksun maksaneella promartalla on myös oikeus hankkia itselleen sijainen, jonka ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.