ProMarttojen pikkujoulut Svenska Klubbenilla to 28.11.

14.10.2019

Juhlistamme vuoden 2019 promarttojen pikkujouluja ravintola Svenska Klubbenin historiallisissa tiloissa. Illan aikana kuulemme Asta Raamin puheenvuoron intuition hyödyntämisestä voimavarana.

Kokoonnumme juhlistamaan vuoden 2019 pikkujouluja Juhlistamme vuoden 2019 promarttojen pikkujouluja torstaina 28.11. klo 17.30. alkaen ravintola Svenska Klubbenin historiallisissa tiloissa osoitteessa Maurinkatu 6. Illan aikana intuitioasiantuntija Asta Raami kertoo intuition käyttämisestä.

Juhlan kunniaksi ravintola kattaa meille seuraavan illallismenun:

Tillillä ja fenkolilla maustettua graavia lohta ja sitruunaista dijonkastiketta M/G
Rapuja skagenin tapaan ja paahdettua saaristolaisleipää L
Ylikypsää vasikanpaistia ja punaviinihillottua sipulia M/G
Rapeaksi paistettua ankanrintaa ja kastanjalla maustettua majoneesia L/G
Luomuhunajalla maustettua puna- ja keltajuurta, paahdettua vuohenjuustoa ja rucolaa L/G
Metsäsieni – Västerbotten juustopiirakkaa L
Yrttistä vihersalaattia ja sitruunaista vinaigretteä M/G
Talon tuoretta leipää ja vaahdotettua voita L

Pääruoka pöytiin tarjoiltuna:
Nokkosmurekkeella täytettyä siikaa beurre blanc ja duchesseperunaa L/G
TAI
Pitkään haudutettua härkää punaviinikastikkeessa ja perunagratiinia L/G

TAI
Pääruoka kasvis- tai vegaaniruokavalioon sopivana

Mustaherukkapannacotta, maitosuklaaganache ja tuoreita marjoja L/G

Juhlapuhujamme Asta Raami on harvoja intuition hyödyntämisen asiantuntijoita Suomessa. Hän väitteli intuition käytöstä ja kehittämisestä Aalto-yliopistossa 2015. Astan erikoisalaa on intuition älykkääseen käyttöön ja kehittämiseen liittyvä menetelmäosaaminen: miten parantaa oman intuition lukutaitoa ja miten arvioida intuitiivisen tiedon luotettavuutta. Hän on myös kirjoittanut luovuuden ja intuition kehittämiseen liittyvistä aiheesta useita tieteellisiä artikkeleita sekä tietokirjoja.

Illalliskortin hinta on 60 euroa ja se sisältää alkuun lasillisen talon samppanjaa.  Tilaisuus on tarkoitettu ProMarttojen jäsenille.

Ilmoittautuminen on päättynyt 7.11.