Pikkujoulut ravintola Pompierissa 27.11. - hyvää ruokaa ja keskittymiskyvyn elvytystä

18.10.2018

Ravintolan kaikki 80 paikkaa on varattu. Voit ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikkaa.

ProMarttojen pikkujouluja vietetään tiistaina 27.11. klo 17.30 alkaen legendaarisessa Helsingin Vapaapalokunnan talossa ravintola Pompierissa (Albertinkatu 29, Helsinki). Juhlapuhujaksi saamme aivotutkija Minna Huotilaisen, joka teemana on Keskittymiskyvyn elvytys - miksi ja miten?

Ravintola kattaa meille seuraavat herkut:

Katkarapuja, inkivääriä ja nuudelisalaattia
Lime-graavattua lohta ja sitruunamajoneesia
Tillipaahdettua porkkanaa, fenkolia ja rakuunavinaigretteä
Kotijuustoa, kirsikkatomaatteja ja pestoa
Oreganoleipää, voita ja hummusta

Uunissa paahdettua siikaa, kermaista hopeasipulikastiketta ja krossattua sitruunaperunaa

Suklaa-tuorejuustokakkua, vadelmamelbaa ja pähkinäkrokanttia

Illalliskortin hinta on 54 euroa.

Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt 7.11., mutta voit ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikkaa täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Tilaisuus on tarkoitettu vain ProMarttojen jäsenille ja mukaan mahtuu 80 juhlijaa.

Tervetuloa!