Tilaa ProMartat-siivousliina

Siivousliina on valmistanut suomalainen Kierti Oy, joka valmistaa liinat Porvoossa käsityönä. Siivousliina on toiselta puolelta valkoinen, jossa on laadukas ProMartat-logopainatus. Siivousliinan toinen puoli on musta.

Olemme teettäneet yhdistyksen 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ProMartat-siivousliinoja. Liina on valmistettu viskoosibambusta, joka on allergisoimaton, hengittävä ja biologisesti hajoava materiaali. Liina sopii tiskirätiksi, tasojen pyyhkimiseen tai silmälasien puhdistukseen, sillä se ei nukkaa.

Siivousliinojen valmistaja on Kierti, joka tekee liinat on suomalaisena käsityönä Porvoossa. Bambu on ekologinen materiaali kestävyytensä ja nopean kasvunsa vuoksi. Siivousliinan voi pestä pesukoneessa 60 asteessa.

Suuren suosion vuoksi laitamme siivousliinojen myynnin tauolle. Olemme tilanneet lisäerän, mutta toimitus viivästyy marraskuulle. Jatkamme liinojen myyntiä, kun seuraava erä saapuu. Ilmoitamme asiasta uutiskirjeessämme.