ProMarttojen joulukalenterikilpailun säännöt

ProMarttojen joulukalenteriarvonta

Nostamme some-kanavissamme joulun alla päivittäin kuvia vuoden 2019 tapahtumista ja arvuuttelemme: Missä, kuka tai mitä? Kommentoimalla kuvan alle olet mukana yllätyspalkintojen arvonnassa.

Kilpailuaika on 1.12.-24.12. Perjantaina 27.12. arvotaan osallistujista kolme onnekasta, jotka voittavat yllätyspalkinnon. Voittajille ilmoitetaan vastaamalla voittajakommentteihin. Palkintojen toimituksesta sovitaan voittajien kanssa erikseen.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki ProMarttojen some-kanavien seuraajat.
Osallistumisoikeutta ei ole ProMarttojen hallituksen jäsenillä.

Muuta

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä

ProMartat ry

Klikkaa tästä ProMarttojen Facebookiin.
Klikkaa tästä ProMarttojen Instagramiin.