Ilmoittaudu Metsäkellinääriin 7.5.

 

Aika: tiistai 7.5. klo 17.00-19.30

Paikka: Kahvila Verso Hiihtomäentie 37, Herttoniemi ja läheinen luonto.  Herttoniemen metroasemalta on Versoon n. 15 minuutin kävelymatka.

Mirjan vetämässä kellinäärissä tutustumme monipuolisen moniulotteisesti metsäsuomalaisen viisausperinnön käyttöön terveyden lähteenä. Saat yksinkertaisia, arjessa helposti toteutettavia vinkkejä ja kutkuttavia metsäkellinnän harjoitteita oman ja toisten hyvänolon ylläpitoon.
Kellinäärien pohjalla on Mirjan Metsäkellintä – terveyttä luonnosta kirjassa avaama vanha suomalainen ja talonpoikaiseen veskansaan kuuluneen sukunsa yli 700 vuotias metsäkulttuuriperintö sekä nykytieteen löytämä ymmärrys metsistä, puista ja ihmisestä. 

Aloitamme ensin syvennyskerronnalla sisätiloissa kahvikupin ja pullan kera. Tämän jälkeen teemme metsäkellintäretken lähipuistoon puu- ja värihengityksineen.  Mukaan siis kunnon kengät ja lämpimästi vaatetta rauhalliseen ulkokävelyyn. Ilta voi olla vielä viileä.  Nimestä huolimatta retkellä pysytään kuitenkin jaloillaan :-)

_________________

Mirja Nylander on metsuri, metsätieteilijä – maatalous- ja metsätieteiden maisteri, keräilytuoteneuvoja, tutkiva ja kirjaileva hyvinvointialan yrittäjä, metsäkellijä ja suomalaisen talonpoikaisen metsäviisausperinnön kantaja. Metsäkellinnän menetelmiä ja näistä erityisesti värihengityksiä ja puuhengitystä® Mirja on käyttänyt kymmenen vuoden ajan työhyvinvointipäivissä, työuupumuksesta selviämiseen, voimaantumisen mahdollistamiseen, matkalla omaan henkiseen kasvuun ja sielunrauhaan, luontoyhteyden syventämiseen ja metsätajunnan kenttään astumiseen.

_________________

Tilaisuus on avoin kaikille. Mukaan mahtuu 35 henkeä. Tilaisuus toteutuu 20 osallistujalla.

Tilaisuuden hinta on 34€/osallistuja.

Ilmoittaudu viimeistään 18.4. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Saat paluupostissa vahvistuksen ja maksutiedot.

 


Tapahtumailmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.