Ilmoittaudu 16 - 19.4.2020 Pietarin matkalle

Aika: 16.4 - 19.4.2020

Hinta: 593 € + ryhmäviisumi 75 € = 668 €
Varauksen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu 75 € joko kortilla tai tilisiirtona.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Lähialuematkat

Tarkemmat matkatiedot ja matkaohjelma ovat etusivun  uutisessa.

Matka on tarkoitettu ProMarttojen jäsenille ja mukaan mahtuu 40 ProMarttaa.  Matka toteutuu vähintään 18 osallistujalla.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 13.3.2020.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Lähialuematkoille alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

• Sivulla näkyy ensimmäisenä hinta 1 hengen huoneen lisämaksulla.
    Tämä ei ole vielä huonevaraus, paina "VALITSE", huonetyypin valinta tapahtuu vasta seuraavalla sivulla. (Huom! 1. hengen huoneita on saatavilla vain rajoitetusti)
  • Passin numero ei ole vielä nyt pakollinen tieto. Huomioi kuitenkin, että passin on oltava voimassa 19.10.2020 asti.  Passit toimitetaan Lähialuematkoille viisumia varten n. 3 viikkoa ennen matkaa.
  • Kohdassa lisämaksulliset tuotteet (viisumi ja 2 iltaohjelmaa) rastittuasi haluamasi kohdat, PAINA JOKAISEN KOHDALLA VIELÄ "VALITSE" RUUTUA
  • Aivan viimeisenä ennen maksua on kohta "lisätietoja varaukselle".  Jos tiedät jo kenen kanssa haluaisit jakaa huoneen, kirjoita se tähän.

Ilmoittautumislinkki löytyy TÄSTÄ