Tutustumiskierros Helsingin observatorioon

Aika: 12.3.2020 klo 18:00 - 20:00
Paikka: Helsingin observatorio, Kopernikuksentie 1, Helsinki

ProMartat pääsevät maaliskuussa tutustumaan Tähtitorninmäellä sijaitsevaan Helsingin observatorioon, jossa toimii nykyisin Helsingin yliopistomuseoon kuuluva tähtitieteen yleisökeskus. Arkkitehti C. L. Engelin yhteistyössä tähtitieteen professori F. W. A. Argelanderin kanssa suunnittelema observatoriorakennus oli valmistuessaan 1834 aikansa modernein tähtitieteen tutkimuslaitos, joka toimi vuosikymmenien ajan esikuvana muille observatorioille ympäri maailman.

Meille on varattu kaksi opastettua kierrosta, jotka kestävät n. tunnin. Voit kierroksen jälkeen jäädä tutustumaan näyttelyihin.

Aika: 12.3. klo 18 ja 19, kest0 1h

Hinta: opaskierros 4€ + sisäänpääsymaksu: 8e/aikuiset, 6e/opiskelijat, eläkeläiset tai tähtiyhdistys Ursan jäsenet sekä maksutta Museokortilla

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 24.2. täällä