ProMartat - keitä olemme?

ProMartat ry - aktiivinen ja moderni marttayhdistys

ProMartat sai alkunsa, kun joukko Helsingin Ekonomeja vieraili Marttaliitossa sysyllä 2010 ja innostui marttailusta. Seurauksena joulukuussa 2010 järjestettiin uuden marttayhdistyksen perustamiskokous.

Virallinen kotipaikkakuntamme on Helsinki, mutta jäseniämme asuu jo yli 50:llä paikkakunnalla. Lisäksi meillä on toimintaryhmä Tulppaanimartat Hollannissa.

Tapaamme erilaisten tapahtumien merkeissä noin kerran viikossa. Tapahtumakalenteriimme voit tutustua tästä.

Tavoitteemme on

• kehittää monipuolisesti kädentaitoja
  • edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia
  • tuoda järkeä arjen kulutukseen.

Meitä ProMarttoja yhdistää tekemisen meininki: järjestämme monipuolista ohjelmaa marttaperinteitä kunnioittaen moderneilla mausteilla. Promartalla eivät esiliinan nauhat kiristä!

Tervetuloa mukaan, jos koet promarttailun omaksesi!

Yhdistykseemme kuuluu kaikenikäisiä, -kokoisia ja -näköisiä promarttoja ja -martteja - mitään jäsenvaatimuksia ei ole. Yhdessä olemme valtava määrä tiivistynyttä positiivista energiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen iloa.

Voit vaikuttaa yhdistyksemme toimintaan osallistumalla tapahtumiin aktiivisesti ja antamalla palautetta hallitukselle. ProMartat elää ajassa ja katsoo tulevaisuuteen avoimin ja uteliain silmin!