Virkistystä Martoille Haikossa 2018

28.2.2018

Aurinkoinen pakkastervehdys Haikon Kartanosta!

Viimeisimmässä 1/2018 Martat –lehdessä oli mainoksemme, jossa kerrottiin marttojen jäseneduista Haikossa (liitteenä).

Olemme tehneet Marttaliiton kanssa sopimuksen, joka sisältää tarjoushinnan kaikille yhdistyksen jäsenille henkilökohtaiseen matkustukseen vapaa-ajalla.

Haikon Kartano sijaitsee n. 50 km Helsingistä ja Porvoon idylliseen vanhaan kaupunkiin on matkaa 6 km. Haikko sijaitsee kauniissa, kulttuurihistoriallisessa kartanomiljöössä meren rannalla.

Ympärillä on laaja 14 hehtaarin puisto ulkoilureitteineen. Lisäksi touko-syyskuussa on avoinna Edelfeltin ateljee, joka ottaa ryhmiä vastaan pientä maksua vastaan tutustumaan ”Haikon omaan taiteilijaan”.

Voit yhdistää vierailuun myös ohjatun liikunnallisen/rentouttavan hetken vetäjämme opastuksella tai nauttia vaikka hemmottelevista kylpylähoidoista.

Lisätietoja myös muista palveluistamme löydätte http://www.haikko.fi/

Lämpimästi tervetuloa Haikon Kartanoon, vastaamme mielellään lisäkysymyksiin ja autamme retkenne suunnittelussa J

Ystävällisin terveisin / With regards

Jaana Tuominen