Vierailu Osmialle to 13.10.

26.9.2022

Tutustumme Helsingin Herttoniemessä toimivan design- ja tuoksuyrityksen Osmian toimintaan ja teemme edullisia ostoksia tehtaanmyymälässä 20 %:n alennuksella.

Helsingin Herttoniemessä toimiva Osmia on Suomessa ainoa yritys, joka kehittää ja sekoittaa itse kaikki tuotteissaan tarvittavat tuoksut. Öljyihin on vangittu luonnon kukkien, hedelmien ja marjojen tuoksut puhtaina ja alkuperäisinä. Osmian tavoitteena on luoda aitoja kokemuksia ja yhdistää ne laadukkaisiin ja luontoystävällisiin tuotteisiin.

Tuoksureseptien kehittäminen on ollut Osmian perustajalle kemisti Eero Vänttiselle elämäntyö. Ensimmäiset tuoksunsa hän sekoitteli jo lukioaikana, ja monia suosikkituotteita – esimerkiksi Osmian Koivushampoota - on valmistettu samalla salaisella reseptillä yli 25 vuotta.

Tutustumme Osmian toimintaan. Meillä on myös mahdollisuus tehdä ostoksia tehtaanmyymälässä 20%:n alennuksella.

Aika: to 13.10. klo 17.30-

Paikka: Sorvaajankatu 11a, 00880 Helsinki

Hinta: Maksuton

Mukaan mahtuu 25 promarttaa. Tapahtuma on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake viimeistään 3.10.