Kansallisteatteri: Pintaremontti to 2.12.

11.10.2021

"Miksei aikuisille ole neuvolaa?" Näe Pintaremontti, Miika Nousiaisen bestseller-romaaniin perustuva komedia, parhaassa promartta-seurassa!

Pintaremontti on Miika Nousiaisen samannimiseen bestseller-romaaniin (Otava, 2020) perustuva komedia. Esitys vie pintaa syvemmälle keski-ikäisten kaupunkilaisten elämään ja tunteelliseen neuvottomuuteen; heitä riivaavaan rakkauden ja perheen kaipuuseen sekä tarpeeseen saada hoivata ja tulla hoivatuksi. Näyttämöteoksen on dramatisoinut Minna Leino, ja sen ohjaa Irene Aho, monien suosikkiesitysten kiitetyt tekijät. Kantaesitys on Suurella näyttämöllä 27. lokakuuta.

Pintaremontti kuvaa kutkuttavan tunnistettavasti aikamme kiiltokuvatodellisuutta, jonka kiehtova mutta valheellinen pinnallisuus ja ylimitoitetut odotukset saavat ihmiset kurottelemaan kohti täydellisyyttä ja ylikin. Miksi ruoho aina näyttää vihreämmältä aidan toisella puolella? Vai voisiko jopa olla niin, ettei elämässä kaikki mene niin kuin hyvinvointiblogissa kerrotaan? Miksei aikuisille ole neuvolaa?

Aika: 2.12.2021 klo 19:00

Paikka: Kansallisteatteri, Suuri näyttämö

Hinta: 36 euroa

Ilmoittaudu täyttämällä lomake viimeistään 1.11.2021