Portugalin makuja -ruokakurssi ma 27.9.

30.8.2021

Tehdään herkullinen makumatka Portugaliin. Tällä kurssilla opitaan valmistamaan mm. suussasulavat pasteis de nata -leivokset!

Kala- ja äyriäisruoat ovat portugalilaisen ruoan keskiössä. Etenkin turska, eli bacalhau, sekä sardiinit ovat kalaruokien kulmakiviä. Portugalilaiset suosivat tuoreita raaka-aineita, ja aromikas oliiviöljy on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Kurssilla valmistetaan mm. caldeirada kalapataa, caldo verde keittoa ja pastéis de nata kermaleivoksia.

 

Aika: Maanantai 27.9.2021 klo 17.00-20.30

Paikka: Uudenmaan Marttojen opetuskeittiö, Lapinlahdenkatu 3

Hinta: 35 euroa/promartta sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.

 

Ilmoittaudu täyttämällä  lomake viimeistään 20.9.2021

 

Kuva: Unsplash
Kuva: Unsplash