Hallitus-pro -haku on käynnissä!

27.1.2020

Lähtisitkö mukaan hallitukseen tekemään maailman parasta ProMartta-toimintaa?

ProMarttojen hallitus hoitaa yhdistyksen asioita ja suunnittelee ja toteuttaa toimintaa jäsenille.

Kokoonnumme kesälomakauden ulkopuolella keskimäärin kerran kuukaudessa. Vuonna 2019 kokouksia järjestettiin yhdeksän. Kokousten välillä edistämme asioita WhatsApp-ryhmässämme ja sähköpostitse.

Keskeinen osa hallituksen toimintaa on jäsentapahtumien järjestäminen. Jäsentemme arvostama monipuolinen, kekseliäs ja runsas ohjelma on kokonaan hallituksen toteuttama. Odotammekin, että jokainen hallitusjäsen sitoutuu tähän työhön - ideoimaan, järjestämään ja emännöimään PM-tapahtumia.
Tapahtumavastuu saattaa kuulostaa vaativalta, mutta älä huoli:

• Hallituksessa on hyvä yhteishenki - ketään ei varmasti jätetä tapahtumansa kanssa yksin!
  • Meillä on myös toimivaksi todetut, hioutuneet käytännöt, joihin uudet hallitusjäsenet perehdytetään ja joita noudattamalla järjestelyt sujuvat.
  • Kevään 2020 PM-ohjelma on jo käytännössä valmis, joten hallitustyöskentelyyn saa myös tutustua rauhassa ennen tositoimiin ryhtymistä.

Nettityökalut ja sosiaalinen media ovat meille tärkeitä työvälineitä, ja toivommekin, että sinulla on jo hallussa niiden käyttö ja ainakin kova halu oppia ja omaksua niiden hyödyntämistä.

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan Elinaan joko sähköpostilla elina.sydanmaanlakka@iki.fi tai puhelimitse 050-5389 346.