Ruokakurssi: Lähi-idän brunssi la 23.11.

21.10.2019

Valmistamme ja nautimme kurssilla yhdessä monipuolisen Lähi-idän keittiön herkkuihin perustuvan brunssimenun tahnoineen ja salaatteineen, shakshukaa ja makeaa jälkiruokaa unohtamatta.

Lähi-idän monipuolinen ruokakulttuuri on saanut vaikutteita niin Euroopasta, Afrikasta kuin Aasiasta. Oliiviöljy, sitruuna, kikherneet, värikkäät kasvikset, paksut jogurttikastikkeet, tuoreet yrtit sekä intialaiset mausteet ovat ominaisia raaka-aineita Lähi-idän keittiössä.

  • Aika: La 23.11. klo 10.00-13.30
  • Paikka: Uudenmaan marttojen opetuskeittiö, Lapinlahdenkatu 3 A 2. krs, 00180 Helsinki
  • Hinta: 40€/promartta sisältää opetuksen, ruokailun ja ohjeet kotiin vietäväksi. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, ja kurssi järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 10.

Menu (pienet muutokset mahdollisia riippuen osallistujien allergioista):

Baba Ghanoush -munakoisotahna

Punajuurihummus

Labneh-juustopallot

Manakeesh zaatar-leivät

**

Tabbouleh-bulgursalaatti

Appelsiini-fenkolisalaatti

Shakshuka, uppomunat tomaattikastikkeessa

Broileri-koftat

Turkkilaiset Gilbir-aamiaismunat

**

Lgeimat -munkit sahrami-kardemummasiirapissa

 

Kurssilla on vielä pari vapaata paikkaa promartoille tai kavereille. Voit tiedustella paikkoja Elinalta sähköpostilla promartat@hotmail.com.