Spiraalistabilaatio-tutustumistunti la 9.11.

7.10.2019

Spiraalistabilaatio- eli SPS-harjoittelu on erinomainen tapa ehkäistä selkäkipuja ja -ongelmia sekä parantaa selän toiminnallisuutta. Harjoittelussa käytetään metodiin erikoisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja. Tunti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet selän hyvinvoinnista ja ryhdin paranemisesta.

Monet ihmiset liikkuvat turhan vähän ja toisaalta istumme yhä enemmän. Tämän seurauksena pystysuuntaiset lihasketjut jännittyvät ja spiraaliketjut puolestaan heikentyvät. Pystysuuntaisten lihasketjujen jännittyneisyys ja yliaktiivisuus aiheuttaa selkärangan ja välilevyjen puristumista. Painumme kirjaimellisesti kasaan. SPS – Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen ortopedin Richard Smisekin kehittämä kehonhallinta-, terapia- ja liikuntamenetelmä, joka perustuu kiertävien lihasketjujen vahvistamiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen rentouttamiseen ja pidentämiseen. Tavoitteena on liikkuessa hyvin tuettu mutta vapaa selkäranka. SPS-harjoittelu on erinomainen tapa ehkäistä selkäkipuja ja -ongelmia sekä parantaa selän toiminnallisuutta. Selän toimivuus vaikuttaa hyvinvointiin, työkykyyn ja yleisen toimintakyvyn säilymiseen. Harjoittelussa käytetään metodiin erikoisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Aika: 9.11.2019 klo 11.30 - 12.30 (optiona toinen tunti 13.00-14.00)

Paikka: Malmin Pilates ja Tanssistudio, Malmin raitti 17 00700 Helsinki

Hinta: 17€/osallistuja

Tunti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet selän hyvinvoinnista ja ryhdin paranemisesta. Mukaan mahtuu 12 treenaajaa.

Ilmoittaudu mukaan 25.10. mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake.