Vuosikokouskuulumisia

15.2.2018

Vuosi 2017 oli ennätyksellinen promarttavuosi: järjestimme 62 tapahtumaa, joihin osallistui yhteensä yli 1300 henkilöä. Myös jäsenmäärämme kasvoi ennätyslukemiin: saimme viime vuonna 125 uutta jäsentä!

Kaikki kokouksessa esitetyt materiaalit luettavissa Yhdistysasiaa-sivuston alla olevalla Vuosikokous 15.2.2018 -sivulla.  Kokouksen pöytäkirja tallennetaan ko. sivulle heti kun kun se on tarkastettu ja allekirjoitettu.

Hallitusjäsenistä Tiina Lehtinen ja Elina Sydänmaanlakka valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle ja uusina jäseninä hallitukseen valittiin Anni Sulopuisto ja Lea Pulliainen. Lea on erovuorossa vuonna 2019. Hallituksessa jatkavat heidän lisäkseen Raija Heikinheimo, Riikka Niskanen ja hallituksen puheenjohtaja Taina Raiski.

Kiitokset kaikille mukana olleille: tästä on hyvä jatkaa ProMarttavuotta 2018!