Lähde ProMartta-matkalle Prahaan 19.-22.4.

19.10.2017

ProMartat matkailevat taas! Ensi keväänä suuntaamme Prahaan ja Matkavekka on räätälöinyt meille hienon matkaohjelman.

Prahan upean kaupungin lisäksi tutustumme kristallin valmistukseen Nizborissa sekä Krivoklatin linnaan ja maistelemme tervehdyttäviä lähdevesiä historiallisessa Karlovy Varyn kylpyläkaupungissa. Ja tietenkin syömme hyvin, nautiskelemme olutta ja pääsemme ostoksille!

Yksityiskohtainen matkaohjelma on alla olevassa liitteessä. Seuraavassa on tiivistelmä matkan tärkeimmistä tiedoista.

Finnarin lennot Hki-Praha-Hki seuraavasti:

19.4. to AY 1221 Helsinki-Praha 09.40 – 10.50
22.4. su AY 1224 Praha-Helsinki 19.30 – 22.35

Majoitus K+K Fenix -hotellissa (****) Prahan sydämessä (sis. aamiainen) 2 hh huoneissa.

Matkan hinta 894 €/henkilö sisältää:

• edestakainen lento Helsinki-Praha yllä mainitun aikataulun mukaan
  • 1 kpl/23 kg kirjattua matkatavaraa
  • 3 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa (erilliset vuoteet)
  • hotelliaamiainen
  • Prahaan saavuttaessa suomeksi opastettu kaupunkikierros (3 t) ja lounas
  • to: opastettu kävelykierros, jokiristeily ja illallinen, paluukuljetus hotelliin
  • pe: Nizbor/Krivoklatin retki (sis. lounas)
  • la: illallinen La Finestra-ravintolassa, paluukuljetus hotelliin
  • lähtöpäivänä kokopäiväretki Karlovy Varyyn ja lounas, retki päättyy lentoasemalle

Lisämaksulliset palvelut:

• Yhden hengen huone: 260 €/hlö/3 yötä
  • Olutmaistajaiset ja illallinen U Supa -ravintolassa 55 €/hlö
  • Ostosretki: 23 €/hlö vähintään 15, 18 €/hlö vähintään 20, 16 €/hlö
    vähintään 25 ja 15 €/hlö vähintään 30 osallistujaa
  • Musta teatteri 28 €/hlö

Matka on tarkoitettu vain ProMarttojen jäsenille.

Välitämme matkustajatiedot Matkavekalle, joka lähettää jokaiselle matkustajalle sähköpostilla laskun 250 €:n ennakkomaksusta. Loppusumman Matkavekka laskuttaa noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Ilmoittautuminen on päättynyt 9.2.

Jos sinulla on kysyttävää matkasta, ota yhteyttä Tainaan joko Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tai sähköpostilla promartat(a)hotmail.com.

Tervetuloa tutustumaan Prahaan!