Tapas-kurssi ja cava-maistelu (uusinta lokakuulta) 5.3.2018 klo 17-20.30

5.2.2018

Kurssi on täyteen varattu! Voit ilmoittautua jonottamaan mahdollista peruutuspaikkaa.

Aika: 5.3.2018 klo 17.00-20.30

Paikka: Uudenmaan marttojen opetuskeittiö, Lapinlahdenkatu 3 A 2. krs, 00180 Helsinki

Tervetuloa valmistamaan ja nauttimaan yhdessä perinteisiä tapaksia tai pohjois-espanjalaisittain pinchoja. Menussa on mm. patas bravas -perunoita chilikastikkeessa, albondidas-lihapullia tomaattikastikkeessa, empadas-piirasia, tortilla espanola -munakasta sekä raikasta sangria-juomaa. 

Ruoka nautitaan yhdessä syöden ja kiireettä. Ruokailun yhteydessä maistelemme kuplivaa Kataloniasta! 

  • Barcelonan kupeessa sijaitsee pieni 15 000 asukkaan kaupunki Sant Sadurni d’Anoia, jossa valmistuu suurin osa espanjalaisesta kuohuviinistä, cavasta. Cava on laadukas ja maukas kuohuviini, joka sopii erinomaisesti tapaksien kanssa ja menee hyvin sellaisenaankin.
  • Reilut 10 vuotta Barcelonassa asunut AKi Peltola on cavan suuri ystävä ja maahantuoja. AKi tulee kertomaan meille cavan sekä pienen laatucava-tuottajan Peret Fusterin tarinan sekä maistattamaan heidän cavojaan.
  • Osallistujilla on mahdollisuus myös tilata maisteltuja tuotteita.


Kurssi on tarkoitettu ProMarttojen jäsenille, ja mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Kurssin hinta 40€/osallistuja sisältää opetuksen, ohjeet sekä monipuolisen ruokailun.

Kurssi on varattu täyteen, mutta kannattaa ilmoittautua jonottamaan mahdollista peruutuspaikkaa täyttämällä ilmoittautumislomake.