ProMartat

Meitä ProMarttoja yhdistää tekemisen meininki: järjestämme monipuolista ohjelmaa marttaperinteitä kunnioittaen moderneilla mausteilla.

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja tavoitteemme on

• kehittää monipuolisesti kädentaitoja
  • edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia
  • tuoda järkeä arjen kulutukseen.

Yhteistä meille on, että työskentelemme liike-elämän palveluksessa tai olemme akateemisesti koulutettuja. Joukossamme on mm. ekonomeja, opettajia, metsänhoitaja, terveydenhoitoalan ammattilaisia sekä valtio- ja oikeustieteilijöitä.

ProMartat sai alkunsa, kun Helsingin Ekonomit teki syksyllä 2010 vierailun Marttaliittoon. Marttailuaate sai meidät innostumaan ja ProMartat perustettiin joulukuussa 2010. Nyt meitä on jo yli 170 aktiivista promarttaa.

Tervetuloa mukaan, jos koet promarttailun omaksesi! Mitään jäsenvaatimuksia ei ole. Meitä on kaikenikäisiä, -kokoisia ja -näköisiä. Yhdessä ProMartat ovat valtava määrä tiivistynyttä naisenergiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen riemua.

ProMarttojen hallitus

Taina Raiski (puheenjohtaja)
Raija Heikinheimo (varapuheenjohtaja), viestintävastaava)
Annukka Lankinen (jäsenvastaava)